Zestawy obiadowe w promocyjnej cenie obowiązują w dniach 20 i 21 kwietnia
MENU I - 49,00 zł
Rosół z makaronem
Kotlet schabowy panierowany w grzankach podany z ziemniakami i młodą zasmażaną kapustą
Ciasto własnego wypieku
MENU II - 55,00 zł
Bulion z przekładańcem
Sakiewka schabowa nadziewana mięsem i warzywami podana z sosem grzybowym, kluskami ze szpinakiem i surówką
Ciasto własnego wypieku
MENU III - 54,00 zł
Barszcz czerwony z uszkami
Kurczak po parysku z pieczarkami z patelni, podany z frytkami i surówką
Ciasto własnego wypieku
Zestawy obiadowe serwowane są w godz. 13.00 - 17.00
Dodatkowo Szef Kuchni poleca:
Burger classic z wołowiną, bekonem, czerwoną cebulą, pomidorem, piklami z ogórka i zieloną sałatą, podany z talarkami Patal’s
49,00 zł