Menu na wynos

Data
przyjazdu
Data
wyjazdu

Menu

 Zgodnie z aktualnymi obostrzeniami dotyczącymi COVID-19 Hotel Ostaniec serwuje posiłki dla Gości hotelowych w ramach wykupionych pakietów do pokoi hotelowych. Dla wszystkich pozostałych oferujemy posiłki wyłącznie w opcji na wynos.

 

Zestawy obiadowe w promocyjnej cenie obowiązują w dniach 27 i 28 luty

 

MENU I - 40,00 zł

Rosół z makaronem
Kotlet schabowy panierowany w grzankach podany z ziemniakami i zasmażaną młodą kapustą
Ciasto własnego wypieku

MENU II - 42,00 zł

Consomme z pomidorów
Polędwiczka wieprzowa sosu vide z sosem z kolorowego pieprzu podana z makaronem pappardelle i surówką
Ciasto własnego wypieku

Menu a'la carte na wynos:

Przystawki:

Carpaccio z polędwicy wołowej 120/70g    23,00

Krewetki po królewsku 90 g  25,00

Zupy:

Rosół z makaronem 250 ml   8,00

Zupa pomidorowa 250 ml   7,00

Dania główne:

Polędwiczki wieprzowe w sosie z zielonego pieprzu z kluseczkami i surówką 380/130g   45,00

                                      Filet z indyka z rusztu podany z tagliatelle  w sosie śmietanowym z kurkami i surówką 450/150g   46,00

Filet z sandacza soute na plackach ziemniaczanych z brokułami 350/130g    49,00

Łosoś w sosie śmietanowo porowym podany z ryżem z jarzynami i brokułami  410/150g    52,00

Makaron penne ze szpinakiem, serem Favita  i suszonymi pomidorami 400g    30,00

Pierogi po bawarsku 250g  18,00

Pierogi gyoza podane na sałacie lodowej 200g   25,00

Sałatka grecka 320g   17,00

 

 Zamówienia przyjmujemy do niedzieli do godz.14.00 pod numerem telefonu 604 196 148.

Odbiór osobisty zamówionych posiłków w sobotę do godz.18.00, w niedzielę do godziny 16.00

Życzymy smacznego i dużo zdrowia.

Oferty specjalne

Pakiety pobytowe i promocje

Newsletter
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij