Zgodnie z aktualnymi obostrzeniami dotyczącymi COVID-19 Hotel Ostaniec serwuje posiłki dla Gości hotelowych w ramach wykupionych pakietów do pokoi hotelowych. Dla wszystkich pozostałych oferujemy posiłki wyłącznie w opcji na wynos.
Zestawy obiadowe w promocyjnej cenie obowiązują w dniach 27 i 28 luty
MENU I - 40,00 zł
MENU II - 42,00 zł
Menu a'la carte na wynos:
Przystawki:
Carpaccio z polędwicy wołowej 120/70g 23,00
Krewetki po królewsku 90 g 25,00
Zupy:
Rosół z makaronem 250 ml 8,00
Zupa pomidorowa 250 ml 7,00
Dania główne:
Polędwiczki wieprzowe w sosie z zielonego pieprzu z kluseczkami i surówką 380/130g 45,00
Filet z indyka z rusztu podany z tagliatelle w sosie śmietanowym z kurkami i surówką 450/150g 46,00
Filet z sandacza soute na plackach ziemniaczanych z brokułami 350/130g 49,00
Łosoś w sosie śmietanowo porowym podany z ryżem z jarzynami i brokułami 410/150g 52,00
Makaron penne ze szpinakiem, serem Favita i suszonymi pomidorami 400g 30,00
Pierogi po bawarsku 250g 18,00
Pierogi gyoza podane na sałacie lodowej 200g 25,00
Sałatka grecka 320g 17,00
Zamówienia przyjmujemy do niedzieli do godz.14.00 pod numerem telefonu 604 196 148.
Odbiór osobisty zamówionych posiłków w sobotę do godz.18.00, w niedzielę do godziny 16.00
Życzymy smacznego i dużo zdrowia.