Opcja 1:
Zimna płyta:
- Łosoś wędzony z cytryną
- Ryba po grecku
- Śledź w majeranku, śledź w sosie śmietanowym
- Jajko faszerowane pieczarkami
- Sałatka z pieczarek, sałatka jarzynowa
- Pieczywo mieszane
Gorące przekąski /jedna do wyboru/:
- Krokiety z kapustą i grzybami z barszczem czerwonym
- Gołąbki z kaszą i warzywami w sosie pomidorowym
- Tradycyjne pierogi z kapustą i grzybami
Opcja 2:
Zimna płyta w formie bufetu szwedzkiego:
- Półmiski mięs pieczonych, wędlin i pasztetów
- Deska serów z winogronami
- Galantyna z kurczaka, tymbalik drobiowy
- Kąski z kurczaka w cieście na liściach sałaty
- Rolowana tortilla z warzywami i sosem koktajlowym
- Roladka z szynki z jajem,
- Mozzarella z pomidorami
- Jajko faszerowane pieczarkami
- Śledź w oliwie, śledź w śmietanie
- Sałatka z indyka z dresingiem żurawinowym
- Sałatka francuska, grecka i jarzynowa
- Pieczywo mieszane
Gorące przekąski /jedna do wyboru/:
- Żurek zabielany po śląsku z białą kiełbasą i jajem
- Barszcz czerwony z pasztecikiem
- Zupa gulaszowa z pieczywem