Przystawka /jedna do wyboru/:
- Pasztet z gęsi z sosem malinowym
- Łosoś gotowany na parze z sosem francuskim
- Sałatka ze śledzi z rajskim jabłkiem i cebulką
Zupa /jedna do wyboru/:
- Zupa grzybowa z łazankami
- Wigilijny barszcz czerwony z uszkami
- Krem pieczarek
Dania główne /jedno do wyboru/:
- Karp panierowany i dorsz soute podane z ziemniakiem opiekanym i kapustą z grzybami
- Pstrąg nadziewany szpinakiem, suszonymi pomidorami i oscypkiem podany z zapieczonym ziemniakiem i kapustą z kminkiem
- Sola gotowana na parze z sosem krewetkowo-łososiowym podana z ryżem z jarzynami i bukietem gotowanych warzyw
- Dorsz soute podany na kapuście z grzybami podany z faszerowanymi ziemniakami
- Ćwierć pieczonej chrupiącej kaczki podanej z kluskami i kapustą czerwoną z żurawiną
- Kurczak w chrupiącym cieście nadziewany szpinakiem, suszonymi pomidorami i serem feta podany z łódeczkami ziemniaczanymi i bukietem surówek
- Warkocz z polędwiczki wieprzowej z sosem grzybowym podany z kopytkami i buraczkami na ciepło
Deser /jeden do wyboru/:
- Jabłecznik
- Miodowy piernik staropolski
- Jabłko zapiekane z bakaliami
Napoje:
- Kompot z suszonych owoców 0,2 l